Räikee Oy:n toiminnan kehittyessä yritys muuttaa uusiin toimitiloihin ja päättää samalla yritysyhteisön toiminnan.

Räikee Oy on ylläpitänyt yritysyhteisöä vuoden 2019 alkupuolelta saakka. Yhteisö on toiminut Pieksämäellä osoitteessa Keskuskatu 6-10 ja siihen on parhaimmillaan kuulunut Räikee Oy:n lisäksi kahdeksan muuta yritystä. Yhteisön toiminnan keskeisenä tavoitteena on ollut verkostoituminen ja yhteistyö. Räikee Oy:n toimitusjohtaja Juho Lehtola kertoo, että yhteisön ylläpitäminen on ollut lähinnä vapaaehtoistyötä.

”Liiketoiminnaksi yhteisön pyörittämistä ei varsinaisesti ole voinut kutsua, sillä siitä saatavat tulot eivät missään vaiheessa ole kattaneet kuluja. Mutta viihtyisät tilat, yritysten välistä yhteistyötä ja mielenkiintoisia tapahtumia se on tarjonnut”, Lehtola toteaa.

Räikee Oy:n strategiaan kuuluu vahvasti paikallisuus

Räikee Oy kasvaa ja kehittää toimintaansa. Räikeen strategiassa vuosille 2020-2022 on kaksi teemaa ylitse muiden: kumppanuus ja paikallisuus.

Yhtiön tavoitteena on tuoda markkinointipalvelut ja markkinoinnin ammattilaiset niin lähelle asiakasyritysten arkea kuin mahdollista. Päivittäinen tai viikoittainen yhteistyö toteutuu parhaiten, kun asiakasyritykset sijaitsevat kohtuullisen matkan päässä. Räikee haluaa muutenkin keskittyä kehittämään erityisesti Pieksämäen ja lähiseudun yrityksiä, vaikka asiakkaita onkin ympäri Suomea.

”Markkinointi on mitä suuremmissa määrin arkista tekemistä, johon yritykset tarvitsevat osaavaa apua. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia ja tarjoamaan kattavat palvelut yritysten markkinointitarpeisiin”, Lehtola kertoo.

Osana strategiaa Räikee Oy on päättänyt luopua yritysyhteisön ylläpitämisestä ja hankkia toimitilat, jotka vastaavat paremmin kasvavan toiminnan tarpeita. Yritysyhteisön ovet sulkeutuvat viimeistään toukokuun 2020 aikana.