Big Wheels Events on tapahtumatuotantoyhtiö, joka on erikoistunut moottori-, retro- ja vintagetapahtumien toteuttamiseen ja tapahtumatuotantojen asiantuntijapalveluihin. Yhtiön lippulaivana on jo vuodesta 2002 alkaen järjestetty Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtuma.

Pyrimme toimimaan vastuullisesti ja tarjoamaan laadukkaita tapahtumakokemuksia harrasteajoneuvojen, vintagen ja nostalgisen moottorikulttuurin parissa. Pyrimme siihen, että jokainen vieras poistuu tapahtumasta vähintään yhtä positiivista elämystä rikkaampana.

Koemme, että yrittämiseen kuuluu olennaisena osana verkostoituminen, sillä myös tapahtumaorganisaatiomme on vahvasti yhteisöllinen ja koemme olevamme yhtä suurta Big Wheels – perhettä.

Big Wheels Events

040 563 1433
www.bigwheels.fi
info@bigwheels.fi

Big Wheels Gets The Good Times Rolllin’