Räikee on mainostoimisto, joka on kiinnostunut asiakkaidensa menestyksestä. Toteutamme markkinointia laidasta laitaan: Suunnittelemme yritysilmeet, esitemateriaalit ja nettisivut sekä autamme kokonaisvaltaisessa markkinoinnin suunnittelussa.

Meillä on palava into auttaa asiakkaitamme parempaan menestykseen markkinoinnin avulla. Monelle asiakkaalleen Räikee on kuin oma markkinointipäällikkö, joka tuntee asiakkaan niin hyvin, että pystyy tarjoamaan juuri oikeanlaista tukea oikeaan aikaan.

Räikee on Yritysyhteisö Raide 7:n perustaja ja ylläpitäjä. Meille verkostoituminen ja yhteisöllinen yrittäminen on päivänselvää ja tavoiteltavan arvoista. Olemme iloksemme saaneet ympärillemme yritysten verkoston, jossa erilaisilla osaamisilla varustetut yrittäjät ja yritykset pystyvät täydentämään toinen toistaan. Yhdessä kasvaminen on tulevaisuuden yrittäjyyttä!

Räikee Oy

020 730 1940
raikee.fi
asiakaspalvelu@raikee.fi

Räikee, mutta mahottoman miellyttävä.